DUURZAAMHEID
 

Coffee Mundo® en Duurzaamheid


Duurzame Koffie
Coffee Mundo® heeft het begrip Duurzaamheid hoog in het vaandel staan en streeft daarom na om zoveel mogelijk Duurzaam Gecertificeerde koffies te gebruiken voor de strenge selectie. Zoals u kunt zien is reeds meer dan de helft van alle Coffee Mundo® Special Origins gecertificeerd met een Duurzaamheidskeurmerk, zoals FairTrade / Max Havelaar, EKO en Rainforest Alliance.   

Meer informatie over deze keurmerken vindt u op onderstaande sites:
FairTrade / Max Havelaar  
EKO 
Rainforest Alliance 

Duurzame Verpakking
Naast het feit dat Coffee Mundo® Duurzaam Gecertificeerde koffies gebruikt, is de component Verpakking zeker zo belangrijk. Immers de wereldwijde afvalberg wordt alsmaar groter en is steeds moeilijker te verwerken.

Daarom heeft Coffee Mundo® in samenwerking met een grote verpakkingsproducent een aluminiumvrije verpakking samengesteld, waarbij toch een gewenste houdbaarheidsbarrière is bereikt. De meeste koffies worden verpakt in zakken mét aluminium. Aluminium is weliswaar recyclebaar alleen wordt aluminium gewonnen uit bauxiet, een van ‘s werelds meest milieuverontreinigende industrieën.

Coffee Mundo® denkt niet alleen aan u, maar ook aan de wereld! 

 
Coffee Mundo HOUSE BLEND 1000g

Drink de winnende blend nu ook thuis. Een heerlijke, volle arabica melange voor een pure, uit­gebalanceerde espresso die met uw favoriete melk­specialiteit mooie chocolade­tonen naar boven brengt.

Inhoud: 1000g 

Prijs:  € 25,95 
Coffee Mundo
HOUSE BLEND

Drink de winnende blend nu ook thuis. Een heerlijke, volle arabica melange voor een pure, uit­gebalanceerde espresso die met uw favoriete melk­specialiteit mooie chocolade­tonen naar boven brengt.

Inhoud: 250g 

Prijs:  € 6,50 
Proefpakket
MUNDO FAIR TRADE

Om u kennis te laten maken met onze Coffee Mundo® Special Origins hebben wij dit MUNDO FAIR TRADE proefpakket voor u samengesteld.

Inhoud: (3x250g) 750g 

Prijs: € 24,50  NU € 23,95 
 
     
BESTELLEN
sleep het gewenste product in uw winkelwagen
 
 
Reserveren LIBRARY Reserveren MARKT
X